• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

BEATLES var netop kendt for nogle meget farverige arrangementer med bl.a. brug af strygekvartet, og i Vejgaard kirke vil kvartetten spille en stribe af deres ikoniske numre.

Aftenens musikalske sværvægter bliver SHOSTAKOVITCH kvartet nr. 8 - et af de mest kendte kammermusikalske værker fra den russiske komponists hånd. Den blev skrevet i 1960, hvor den kolde krig rasede, og stærke kulturpersonligheder som f.eks. Shostakovitch levede i stadig frygt for at komme i unåde som følge af progressive meninger eller kunstværker.
Det bliver en kontrastfyldt aften, der vil bringe minder frem fra en svunden tid.

Musikere: Synnøve Gustavsson, violin; Nadia Kornilova, violin; Jonatan Sjölin, bratsch og Hanne Houengaard, cello

Koncerten var også annonceret i foråret, men blev aflyst p.g.a. sygdom.