• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 14. januar 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00

I Danmark mener 33% af befolkningen, at kulturbudgettet godt kan beskæres. Hvorfor? Måske fordi vi har glemt, at kultur ikke bare handler om at se en sjov film eller et pænt maleri. Kultur handler om værdier, og hvem vi er. Både som mennesker og som folk. Det er ikke ligegyldigt, om vi læser bøger eller ej, men alligevel åbner næsten halvdelen af danskerne enten sjældent eller aldrig en bog. Hvordan kan vi som forældre, skoler og biblioteker gøre dansk kultur og især litteratur relevant, og hvad skal der til for at få ordet dannelse støvet af og gjort levende igen?

Sådan spørger den markante og skarpe kulturredaktør på Berlingske i sit utraditionelle og muntert provokerende foredrag. Anne Sophia Hermansen er ikke bange for at udtrykke sine holdninger, så det bliver en

forrygende aften i selskab med en af landets mest indflydelsesrige meningsdannere!

5 Sognehus, Store sal, Vejgård Kirkevej 11, 9000 Aalborg, Danmark