• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 14:00

AFLYST-AFLYST-AFLYST

Sogneindsamlingen er aflyst Dør-til-dør indsamlingen er aflyst og erstattet af en digital indsamling.

Giv dit bidrag på MobilePay nr. 114400 - skriv 8372 for Vejgaard sogn

Vær med til indsamling søndag 8. marts

Det er svært at se væk, når klimaforandringer, krig og ulighed driver millioner af mennesker ud i nød, sult og flugt. For vi kan faktisk hjælpe. Når du samler ind ved dørene, giver det fremtidsmuligheder og håb til dem, der modtager hjælpen.

Nye veje til håbet

Der findes ingen fast formel for, hvordan man bedst hjælper mennesker i nød. Hver ny krise kræver, at man tænker i nye baner. Det er dét, vi gør hos Folkekirkens Nødhjælp - finder de bedst mulige måder i en hvilken som helst situation i de 25 lande, vi arbejder i.

I næsten 100 år har vi hjulpet mennesker i yderste nød. Og vi er gode til det, vi gør. I 2017 blev Folkekirkens Nødhjælp vurderet af DANIDA til at være én af Danmarks bedste NGO’er til humanitært arbejde.

Meld dig som indsamler til indsamlingsleder Povl Thomsen på tlf. 30 70 05 65

Eller på dette link

Der vil være rundstykker fra 10.00-11.00. Senere serveres en let frokost.

Se mere på https://www.noedhjaelp.dk/vaer...

Vejgaards borgere
Vejgaard Sognehus