Indmeldelse eller Genoptagelse

Indmeldelse i Folkekirken kan alene ske ved dåb. Hvis man er er døbt i et andet trossamfund eller i udlandet kan man søge om optagelse ved en præst i folkekirken.

Man kan også søge om genoptagelse ved at kontakte en hvilken som helst præst i folkekirken.

Du kan finde kontaktoplysninger på Vejgaard Kirkes præster her

Udmeldelse

Du kan melde dig ud af folkekirken ved at henvende dig personligt i dit bopælssogn, medbringende billedlegitimation.

Du kan også vælge at udmelde dig digitalt ved brug af Sikker Formular. Du legitimerer dig på denne måde ved brug af NemId.

Hvis du bor i Vejgaard sogn kan du bruge dette link: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=8372

Når vi har behandlet din udmeldelse sender vi dig en ny attest i din e-boks påført anmærkning om udmeldelsen. Vi meddeler samtidigt dette til Aalborg kommune.

Husk også at fortælle dine pårørende om din beslutning. Det er vigtig information for dem, hvis der skulle ske noget med dig.